Havet.

Direkt efter att jag fick min diagnos förra måndagen så kom min egna lilla hönsmamma ner till Lund och spenderade några dagar med mig och Gustav. Blev en hel del besök på sjukhuset, men också lite roligare aktiviteter. Historiska museet, second hand shopping och ett besök vid havet bl.a, det första sen vi flyttade ner till Skåne. Skäms nästan.
 


Otroligt fina blommor mina otroligt fina vänner skickade med bud hem till mig❤️

The silver lining.Sitter just nu på MBE avdelning på onkologin i Lund och får min första behandling med cytostatika och antikroppar. Sänkte medelåldern med ca 40 år direkt när jag steg innan för dörren.

9 jävla timmar. Har kramp i rumpan trots att jag varit uppe och gått, troligtvis kommer jag bara behöva vara här halva tiden resterande gångerna. Gått upp två levels på Hayday. The silver lining. 

Nu är det bara att räkna ner veckorna tills håret ryker, inte för att jag egentligen bryr mig så jättemycket om att vara flintis, kan nog rocka det också, men man ser så sjukt sjuk ut. Min peruk ser ut som en hårig cykelhjälm, "hej kom och hjälp mig". Löser sig nog. Tänk va pengar jag kommer spara på att inte behöva färga, klippa, schamponera på ett bra tag, kaching.

Investerat i nytt roligt smink istället, för att pigga upp.

Fåglar vatten kram puss

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS