Ultimat mysfaktor
Är ju inget proffs direkt.

Casually showing off my nails


2015-2016

         →→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→ 
Mest träffade person: Gustav utan tvekan. Undrar om vi ibland sitter ihop vid höften.
 

Ofta använda uttryck: Haha oj ingen aning??? Har dock en tendens att lägga till alldeles för många utrops- och frågetecken efter mina meningar. och skriva "dock" och att skriva "haha" i allt kanske. Jävla skit och fucking fuck.
Mest ätna maträtten: Spenat och fetaostpaj på Lux♥, eller typ tysk döner efter att ha levt på det halva sommaren. Möjligtvis falafel. Chèvre.
Årets bästa beslut:  Börja plugga historia, resa


Vad har du lagt mest Pengar på? Mat, Alkohol, Resor (i den ordningen)
Vad har du druckit i år? Rödvin och kaffe.
 
 
Vilken månad var bäst?  Juli tror jag, eller September
Bästa helg? Min 20års helg med världens finaste vänner♥ Dubairesan med pappa :)


Hur har du klätt dig?  Magtröja har väl varit lite av mitt signum, svart vitt grått, träningsbyxor och mjuktröja, svarta jeans
Vad kommer du komma ihåg från 2015? Tågluffen, resan till Florida, fylla 20, flytten till Skåne, dåliga november dagar
 

Hur har du mått i år? Började bra, stressigt men var ändå glad. Mått mycket dåligt periodvis, men även varit mycket lycklig andra gånger. Slutade som ett jävla skit år, men det går framåt.

Vilket var ditt bästa köp? Min nya dator! Studiemotivationen höjdes med 102% när jag inte längre behövde slåss med Gustav om hans dator.
 

Något nytt du provat? Bo i Skåne? Är en livsstils förändring i sig, att inte skratta när föreläsaren drar igång med sina skkkkorrrrande R är en bedrift jag numera är stolt över.Vart har du rest?  Håll i er: Florida, Dubai, Grekland, Italien, Nederländerna, Tyskland, Belgien, Tjeckien, Frankrike, Spanien, Österrike, Danmark och Norge över dagen om det räknas :)
 

Tråkigaste som hänt? November.
Har du några planer för nästa år? Inte direkt, flyger hem för en skidresa nu i helgen + plus idéer om en resa till Portugal i sommar. Sen ingen som helst jävla aning. Panik, varför måste man ha ett liv för?
Hur tror du nästa år blir? Bättre.

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS