Morgonstund.
Blivit lite lat när det kommer till bildkvaliteten, är ju smidigare att fota med den gryniga iphonekameran än med systemkameran haha. 

I alla fall så började jag morgonen med att äta knäckebröd och dricka te, mums. Älskar att hösten är på väg också, på grund av min absoluta favoritårstid.

• Jag ger inte upp.Att man aldrig kan vara bra nog enligt en själv.

Det tär att kämpa mot sina demoner varje kväll.

Antar att en måste lära sig acceptera, helt enkelt (fast riktigt jävla svårt)

Frukost.Efter en intensiv helg går jag nu in i sista veckan innan flytt och skola.. Har fortfarande en hel del att hinna med, plus att jag ska jobba, så kommer att bli en fullproppad vecka. Har nästan inte en oplanerad minut!

Idag ska jag äta lunch med mamma, åka och få massage i 1.5 timme, förhoppningsvis kunna hämta resten av mina saker som finns hos Gustavs mamma och hämta möblerna hos Göran. Har ingen aning om hur jag ska hinna allt dock. Får skippa att äta och gå på toaletten haha.

Tatueringsmani.
Nytt.Missguided.


Fotografiska.

         
 
 
Två fina från fotografiska, av Nick Brandt.
 
Var och såg hans utställning där i november 2011 och blev verkligen tagen. Såg att den är tillbaka igen och har varit sugen på att ta mig dit ännu en gång, får se om jag hinner innan jag åker. Men man kan i alla fall få sukta lite i fotografiskas webbshop, dessa affischer skulle säkert passa bra på en vägg i Lund.
 
HÄR kan man även läsa mer om Big life foundation och donera till projektet för att t.ex. skydda de östafrikanska elefanterna.

Obsession.

 
 
Dåliga mobilbilder är mitt allt.
 
 
 

coffee break.

 
 
 
 
 
Snart åker jag. Helt sjukt. Ska alltså lämna allt jag vet om bakom mig och flytta någonstans jag aldrig ens sett. Mamma, pappa, lillebror, vänner, morföräldrar, farföräldrar, kusiner, kollegor. 
 
Har den senaste veckan försökt hitta på saker som det kommer dröja innan jag kan göra igen. Vandra runt i skogen i Drälinge, dricka vin på mammas balkong, åka ut till Ängskär och umgås med pappa, träffa mina närmaste finaste vänner. 
 
Men det känns ändå bra, känner mig peppad och ganska upprymd vid tanken på att jag om 2 veckor kommer bo i en annan stad, i ett annat landskap, gå på universitet och läsa något som jag tycker väldigt mycket om. Att köpa böcker för flera tusen är nått jag gör med glädje, tittar på almanackor och post-it lappar med samma entusiasm som när jag ska shoppa nya skor och finner tillfredställelse i färdiga flyttlådor.
 
Ska försöka att uppdatera mer här, så att de fina människor jag lämnar kvar ska kunna få följa med lite grann.
 
 
 
 
 

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS