Pollensäsong, but still looking fab thoFram och tillbaka.


Ibland önskade jag att det fanns någon som kunde ta beslut åt en. Jag kan stå hur länge som helst och vela om ett beslut, skjuta upp, väga för- och nackdelar osv utan att ens vara i närheten av ett resultat. Ofta handlar det om att jag är rädd för att såra någon, vill inte att någon ska drabbas negativt av mina beslut. Tyvärr tror jag dock att det är svårt att uppnå, alla beslutat påverkar på nått sätt. Positivt förhoppningsvis, men troligtvis även negativt. Måste komma ihåg att lägga större vikt på vad som känns bäst för mig, tror jag.
 
Anyway, längtar till fredag för det är LÖNING (Ja med versaler!) samt ska åka båt med Gustav och hans vänner för att sedan träffa mina fina vänner som jag inte träffat sen begynnelsen, eller nånstanns där. Blir nog en bättre helg, trots att jag klämt in ett ynka litet kvällsarbetspass (59 dagar till semester, ugh) pga har så jäkla svårt att säga nej haha
 
Puss!

Long time, no see.Är redo att flytta ner. Det är som att all min stress bara lyfter och försvinner i väg vid första fotsteget på den här platsen, magi. Vill inte tillbaka till Uppsala. Att enbart höra brasan som sprakar och vinden som viner lever jag på.
 
I övrigt så jobbar jag alldeles för mycket, men vet att om 79 dagar så kommer allt vara värt det. Hela min existens just nu hänger på att få ta mig iväg från min vardag och nu finns det i alla fall i sikte.
 

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS