Öde, ödet och öl.Var tvungen att sova hemma hos mamma inatt då jag på bussen hem igår kväll kom på att Gustav ej var hemma och att mina nycklar hängde prydligt i nyckelskåpet i lägenheten. Men när jag fick vakna upp imorse och hörde att det fanns andra levande människor omkring mig, istället för en kall tom lägenhet, så kändes det helt okej. Har haft lite hemlängtan då och då, så det här blev även ett sätt att bota den en aning. 

I övrigt åkte jag, Elin och Ida till världens ände, aka Mörtebo, igår för att överraska Andreas som fyller 20 år på måndag. Nästa helg blir det fest. Puss. Hej.

Oändligheten.Harlequin

 
Blev inspirerad av Wilderness att måla på vårt lilla matbord. Gjorde något mindre rutor, då vårt bord är något mindre. Blev faktiskt nöjd, lite roligare än tidigare! • Årets första pepparkakor hamnade också på bild. Något sena, men lika gott för det •

Vad är kometer och meteorer egentligen?

Förlåt alla mina fans! Är den sämsta bloggaren i världshistorien, men så brukar ju också det mesta jag åtar mig också bli. Sämst. Bitter.

Nejmen, har skrivkramp. Eller egentligen inte, vet ej. Ska man köra hela "Hej, här har ni min dag" eller ska jag skriva om nått jag faktiskt grubblar över? Har massor av saker som jag skulle vilja skriva om; tid, feminism, medmänsklighet, orättvisor, meningen med livet och om att vara så inåthelvete lyckligt olycklig. Har bara inte förmågan att framföra detta på annat sätt än i mitt eget huvud. Har ständiga monologer med mig själv. Vet ej även om detta är helt normalt, är det OK och tillräckligt lagom??? Prestationsångest kanske.

Ska försöka att skriva lite oftare (haha inte särskilt svårt att uppnå..) mycket för min egen skull. Har glömt bort hur man skriver. En konsekvens av att ta studenten. Det svenska skolsystemet har lärt mig nada.

Skål och godnatt, puss.

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS