Alldeles precis just nu.

Ska jag ställa mig och laga mat och dansa och sjunga högt utan att bry mig om vad eventuella grannar tycker. Bara för att jag vill.

Vit som snö

 
Stötte på årets första snödroppar på gårdagens promenad ♦

Buns.

 
 
 
Vanliga vetebullar fyllda med choklad och kokos eller med viktchoklad och mandelmassa.

Om mig.

→ Jag är ett kontrollfreak. Kan tycka att det är väldigt frusterande att inte få vara den som kontrollerar situationen och tappar jag kontrollen för mycket så slutar det ofta med att jag blir helt passiv. Antagligen anledningen till att jag inte är jätte förtjust i att flyga och åka berg-o-dal bana, det är inte jag som har kontrollen.
 
Känner viss avsky mot Björn Kjellman. Vet egentligen inte varför, och jag är nog rätt orättvis, men det är något med honom som får mig att rysa och bli lätt illamående.
 
Har en hatkärlek mot fester, älskar festen under själva festen, men lider av fruktansvärd bakisångest. Antagligen på grund av att jag har kontrollbehov, alkohol är ju inte precis något som gör en kontrollerad.
 
→Mitt självförtroende är som en jojo. Vissa dagar ser jag mig själv som världens snyggaste, bästa människa och vissa dagar vill jag inte gå ut eftersom jag skäms som mycket över den jag är.
 
→Jag hatar när filmkaraktärer gör något som man vet leder upp till det där tillfället när en konflikt uppstår. Då tittar jag oftast bort.
 
→Älskar att vara själv hemma, måste få ensam tid någon gång under dagen, annars får jag krupp.
 
→Är ingen hundmänniska och tycker inte särskilt mycket om dem, trots att jag haft hund i princip hela livet.
 
→Jag har dåligt tålamod och ger oftast upp alldeles för tidigt. Försöker att jobba bort detta.
 
→Jag är morgonmänniska och älskar att gå upp tidigare än vad jag behöver för att kunna ta det lugnt och göra fina frukostar varje morgon.
 
→Jag älskar alla årstider, men av någon anledning så längtar jag extra mycket efter sommaren i år, vilket jag inte brukar göra pga kroppskomplex. Kan kanske ha något med att jag tar studenten att göra.
 
→Önskar att jag kunde skriva vackra texter. Tänker ju som bekant alldeles för mycket, men har oftast väldigt svårt att få ner dem tankarna i text.
 
→ÄLSKAR dokumentärer om vår planet och Sveriges historia. Planet Earth serien är särskilt populär

Tomatsoppan från feberyran.

 
 
Gjorde tomatsoppa i torsdags, var sjuk för trettioelfte gången i år och att soppa är bästa take care-maten är ju allmänt känt och det var ju även torsdag, så blandade krossade tomater med morötter, lök, vitlök, en skvätt grädde samt olika kryddor och toppade det hela med feta ost och ruccola ♥
 
→ I övrigt så har jag pluggat alldeles för mycket, dansat alldeles för lite och pussats alldeles precis lagom. 

Happy day of love.

Alla hjärtans dag har aldrig varit något som jag hållit särskilt hårt på, tycker det är bättre att visa sin kärlek till andra människor lite grann varje dag hela året, istället för att gå all in en enda dag. Det är nånting med all strävan efter perfektion och den enorma konsumtionen som gör att jag backar några steg. Det är svårt att uppnå perfektion om det är just det man förväntar sig, slutar tyvärr oftast med besvikelse istället. Tycker egentligen att det är synd att pressen på alla hjärtans dag är så stor, för i grund och botten är det egentligen en riktigt fin idé. En dag helt ägnat åt kärlek. Till familjer, vänner, partners, husdjur eller vem som helst egentligen. En dag av enbart kärlek, utan överdriven konsumtion och stress är det jag skulle vilja ha egentligen. Det är en jätte fin gest om man vill ge någon något fint för att visa sin kärlek, men sätt ingen press på det ♥
 
Och jag började dagen med att inte ha några slags förväntningar överhuvudtaget och slutade den med ett lite extra lyckligt leende på läpparna. För att få äta pizza, dricka öl och se på naturdokumentärer med den bästa personen i hela världen gör mig riktigt jävla lycklig. Hoppas alla andra där ute också fick en fin dag, alla hjärtans dag till trots.
 
 

Det var minus trettiosju, men vad gör det?

 
 

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS