Nutellagröt med blåbärskvarg.

 
 
 
Ser kanske inte jätte roligt ut, men var väldigt gott. Till och med för mig som inte är ett jätte stort fan av just Nutella.
 
Koka ihop;
 
1dl fiberhavregryn (eller vanliga havregryn)
1,5-2 dl vatten (beror på hur lös man vill ha den)
1 äggvita
1/2 skopa (15gram) hasselnöt- och chokladproteinpulver.
1/2 msk kakao
 
I en kastrull på mellanhög värme, rör om hela tiden tills allt gått ihop.
 
Blanda kvarg med tinade blåbär och lite sötning, toppa, klart!

Helgen.



Hamster, lillebror, resturang besök, godis 20kr/kilot

Längtar lite.

 
Från julen 2011
 
Åt första pepparkakorna för i år igår♥

Färger i en vind, på riktigt.

Ute blåser alla löven bort. Nu är det slut på den fina delen av hösten. Löven lämnar grenarna kala och grå och den svenska vinterdepressionen smyger sig sakta men säkert på. Men inte är jag ledsen för det! Kom och tänka på den där disney sången från Pocahontas, färger i en vind. → Dricker te som vanligt, tänker på att det idag bara är 2 månader kvar till julafton och endast 1 dag kvar till höstlov, fan va skönt!♥
 
Har ägnat dagen åt först skolan, sen lite serier innan jag tog tag i några små uppgifter jag hade kvar. Helt okej!
 

Ja tack.


Förra sommaren fick jag och Gustav bo i en lägenhet själva. Vi letade enkronor för att köpa potatis och surade över disken. Skulle mer än gärna bo så nu. Gärna i något som liknar ovanstående.

The sound of silance.

 
Lyssnar på musik, ser ett avsnitt av Grey's, dricker min smoothie, dricker mitt te. Måndag♥

Snapshots.

 
Dagensbrunch i sängen, jag och en grön smoothie. ♥

Söndag.

 
 
Hela dagen har ägnats åt att ligga i sängen och titta på modern family tillsammans med Gustav. Enda gången vi lämnade sängen var antingen för att äta eller för att socialdemokraterna ringde på dörren. Behövde en riktig ligga och göra ingenting dag. Igår bakade vi cheesecake, päronkaka och kladdkaka, vilket vi idag hade som serietittar mat. Kan ju säga att det känns som jag gått upp ca 5 kilo, men det var det värt! 

Running up that hill.








Window pain.

 
 

And then I found myself in the Taiga.

 
 
 
Bilder från sommarskogen.
 
Ramlade med cykeln på väg hem från skolan, såg i som slow motion hur jag gled över asfalten. Men jag började inte gråta! "That's one small step for man, one giant leap for mankind". Halva handen är avdomnad och det sticker i fingrarna. Inte helt stabilt.→ I övrigt ska jag ha matprograms maraton eftersom jag är pojkvänsfri ikväll. Ska se halv åtta hos mig, kockarnas kamp och hela Sverige bakar.
 
Känt mig rätt glad den här veckan (om man inte räknar i skolan, men vem gör det??) vilket har varit skönt. Har haft positiva tankar om mig själv, vilket jag inte haft på länge. Känns bra.

3 år sedan.

 

Kantarellporr.

 
 
 
 
 
 
 
Var ute och plockade kantareller med mamma för några veckor sedan och fick ihop över 700 gram! Älskar kantareller, faktiskt den enda svamp jag tyckt om enda sedan jag var liten. Finaste svampen också, alla andra ser ju faktiskt rätt oätliga ut, även fast jag lärt mig att tycka om några fler nu i alla fall. Lite mysigt att få gå runt i skogen också. Vi åkte till skogen runt Drälinge, hade inte varit där sen vi flyttade för snart ett år sedan. → När vi kom hem från svamplockningen rensade jag allt och mamma gjorde sen en jätte god svampsmörgås, som jag tyvärr var alldeles för hungrig för att hinna fota haha.. 
 
Just nu ligger jag hemma hos Gustav och lyssnar på när hamstern springer runt och fixar i sin bur. Vi ska snart laga mat, men tills vidare ska jag titta på lite Grey's.

Fina tisdag.

 
 
 
 
Har haft en riktigt bra dag! Trots att jag egentligen inte gjort något särskilt, har bara känt mig glad. Fick sluta tidigare i skolan så nu ligger jag och nördar några Grey's anatomy avsnitt och äter naturgodis plus plommon ↑. Ska försöka ta mig till gymmet inom en snar framtid och sen blir det lite övningskörning med mamma. Senare ikväll kommer världens finaste pojke för att dela min säng ♥ Fin tisdag på er!

Fyra bilder.



Min dag i fyra bilder, hamster, pojkvän, frukost, outfit. Måndagskärlek!

Isn't nice to think that tomorrow is a new day with no mistakes in it yet?

Om jag inte hade haft någon som dagligen berättar hur mycket han älskar mig och påminner mig om att jag duger precis som jag är, så vet jag inte hur jag skulle klarat den senaste tiden. Det är i stunder som denna jag verkligen uppskattar det jag har. Även fast jag ofta stirrar mig blind på mina misstag istället för att se just det som finns framför mig. Jag är glad att jag är på väg upp, men det är mycket som inte är min förtjänst och därför är jag glad för de fina människor jag har i mitt liv!

Ego.

 

Snacks.

 
 
Har precis duschat och ska krypa ner i sängen igen för ett avsnitt av modern family, ska sen dra mig upp för att börja göra mig i ordning. Ikväll blir det vitt vin och vänner → Igår åkte jag lantbussen för första gången på en och en halv månad! Tror inte att jag haft ett så långt uppehåll sen jag var typ 9. Alldeles för mycket stadsbussbarn nu• Var i alla fall jätte mysigt, åkte till Björklinge och träffade Ida och Jojjo, sen drog jag till Gustav och sov där. Eller sov och sov, våran hamster bestämde sig att renovera buren mellan 2-3 så vart lite svårt att sova haha∞

Knock on wood.

 
 Hemgjord yoghurt (Mixad naturell lätt yoghurt, kvarg och björnbär) med kokosflingor, fiberhavregryn och blåbär. Grönt mango te till så klart!
 
Mysig morgon, gjorde frukost och åt den framför ett avsnitt av en serie. Nu ska jag ta mig upp ur sängen, göra mig i ordning och åka till skolan, fredag!♥
 

Playground.


Om en frukost.

 
 
Blåbärsgröt, hallonkvarg, passions mini yoggi, banan, blåbär.

Dagens skörd.

 
Som sagt, hösten är den bästa årstiden.
 
Hade en helt vanlig jävla dag, så den tänker jag inte berätta om. → I övrigt så gillar jag att missbruka ord, doftljus, te, collage, iphone-minnet, listor och Ikea. Living on tha edge.
 
 

"The world"

 
 
 
 

Bananpannkaka

 
1 ägg
1 äggvita
1 banan
1/2 dl vanilj proteinpulver
 
Mixa, stek, klart!
 

Ain't no wifey.







06.41

 
 
 
 

Komplex.

 
 
 

Om att vakna och inse att allt inte är så jäkla jobbigt ändå.

Blev tydligen ledig idag, halleluja. Inte för att det hade gjort så mycket om jag åkt till skolan, men besparar mig nu den långtradiga delen att ta mig dit. Började dagen med min klassiska mysfrukost; smoothie, frukt och alldeles för mycket te. Sen kom farmor och farfar över, så satt och prata med dem en timme eller så. Jätte mysigt! har inte träffat dem på över en månad. → I övrigt så måste jag inskaffa fler ljus, ljusknarkare som jag är. Klarar mig inte en dag utan att få stilla mitt stearin begär.
 
Ler inte på morgnen pga av alldeles för mörk och svår. Även för att mina ögon inte riktigt hänger med och därför ser hyffsat peddo ut.
 
 

Blueberry muffin

Det här är téet jag drack igår, med blårbärsmuffin smak från Lipton. De smakar väl inte exakt som blåbärsmuffins, men det påminner till viss del lite om muffins smak. Sött och lite fruktigt på samma gång. Jag gillar det!• Kan ju va för att jag älskar alla slags bakverk, åh!
 
 
 
 

21.57

Blev idag fosterförälder till en 2 månader gammal ursöt dvärghamster. Vill typ bara hålla i henne konstant! Hon kommer att bo hos Gustav, eftersom jag flyttar runt mellan två hem. Haha tyckte redan det var jobbigt att åka hem, men får status rapporter från Gustav via sms → I övrigt har jag idag nördat Cougar town och druckit blåbärsmuffin te. Jag har nästan aldrig söndagsångest. Kan ju bero på att jag börjar klockan ett på måndagar och bara har en lektion, vilket är historia som är ett av mina favorit ämnen.♠ 
 

"My life is a perfect graveyard of buried hopes."

 
 
Alice Boman – Waiting
Jake Bugg – Lightning Bolt
Veronica Maggio – Vad gör vi ikväll
Siri Nilsen – Jeg vet
The Tallest Man On Earth – Steal Tomorrow
Urban Cone – Kids & Love

Prickigt.

 

Green morning glory.

 
 
1/2 banan
6 vindruvor
10 bitar fryst mango
1/2 dl apelsinjuice
spenat efter smak
Ca 1 dl lättkvarg
 
Mixa tills helt slät

Kolakakor.

Bakade kolakakor nu på eftermiddagen. Dem smakade bra, men blev tyvärr lite för tjocka. Familjen gav dem dock höga betyg! Jag smakade två (okej 4) stycken tillsammans med favorit téet masala chai från Garant. Brickan är ny inköpt igår, från ikea. Älskar prickigt ♥
 
 
 
 
 
 

Kanelbullar och dvärghamstrar.

Igår var det ju kanelbullensdag, vilket jag och Gustav firade genom att äta den största kanelbullen någonsin. Mysfika♥ Sen har vi pratat om att skaffa ett djur tillsammans, så efter att ha fikat åkte vi till en ZOO-butik och tittade på dvärghamstrar. Sagt och gjort, 10 min senare hade vi skaffat bur plus tillbehör. Hamstrarna ska vi hämta imorgon. Haha•
 
 

Inspiration is motivation.

 

Alldeles för lite sömn.


Pannkakor.

Gjorde äppelpannkakor idag. Älskar kanel och äpplen i kombination och försöker alltid att föräta mig varje höst, har dock aldrig lyckats! Dem här blev väldigt fina att titta på, vilket faktiskt är väldigt viktigt, men dem blev även väldigt goda. Konsistensen ska jag jobba på, ditills får dessa duga.
 
Saknar att kunna hämta mina egna äpplen i trädgården nu när jag bor i stan mestadels. Pappa har inte heller några äppelträd. Tur då att man har en snäll extra släkt som delar med sig♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Recept:
 
1 halv banan
1 ägg, 2 ägg vitor
2 msk äppelmos
kanel efter smak
30 g vaniljproteinpulver
 
Topping:
 
1 äpple
Kanel
ev farinsocker
Hemgjort äppelmos
 
Mixa pannkaks ingredienserna. Stek pannkakorna i valfri storlek, skär äpplet i bitar och stek tillsammans med kanel och farinsocker om man vill ha lite sötma. Servera med äppelmos om man vill, klart!

Införskaffat.

Påväg till mig i detta nu!
 
 

Älskling.

Veronica Maggio – Låtsas som det regnar
 
 
 
 
"Hur vet du det?"
"För att jag känner dig" viskade jag
och strök honom försiktigt över pannan.
" Jag känner dig som ingen annan känner dig."

20.32

Dagen började med att jag var alldeles för trött efter en natt med alldeles med mycket tankar. Lyckades dra mig upp och ta mig till skolan, bara för att mötas av besked att vi fick arbeta hemifrån idag.. så var bara att vända hem igen. Ganska skönt endå, lyckades skriva lite på mitt radiodokumentär-manus och ännu lite mer Kina-plugg. Sen drog jag in till stan och träffade en vän för att byta skor, råkade ta fel i feberyran på en fest i lördags haha. Sen drog jag till Gustav och pussade lite på honom tills det var dags att dra till pappa för att bo där en vecka. Klart slut, nu ska jag snart ta igen förlorad sömn. Godnatt!

Muffins

 
 
 
 
 
Gjorde en helt vanlig grund muffinssmet, recept finns här, sen fördelade jag smeten i tre olika skålar och hade i de smaker jag ville ha. Vilket blev; Blåbär vanilj, äpple kanel och morotsmuffins med cream cheese frosting!
 

En frukost.

 
 

Copyright tankerformycket.blogg.se
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS